Hovedside

Velkommen til Orienteringsutvalget i Oslo Bedriftsidrettskrets !

På disse sidene vil du finne nyttig informasjon om O-utvalget i OBIK og de aktivitetene som vi tilbyr. Vi har samarbeid med Romerike bedriftsidrettsråd, Akershus og Oslo orienteringskrets og Veritas om løp og terminlister.  

 Nye meldinger:

Terminlisten for 2022 er nå klar, se lenke i venstremenyen. Første bedriftsløp arrangeres torsdag 21. april på Bygdøy. Arrangør er Cognite v/Terje Mathisen.

Husk at OBIK tilbyr NOF godkjent A3 og A4 kart-print! Kontakt Terje Mathisen
(Krever OCAD kartfil for korrekt fargekalibrering.)

Ikke fått premie (hvitvinsglass fra Magnor) for 2019-sesongen? Ta kontakt med Mari Birkeland Leholt på e-post mleholt(krøll)online.no eller pr mobiltelefon: 934 54 832. Sjekk også listen over uavhentede premier fra tidligere år.

Send innbydelser og evt rettelser til terminlisten til web-ansvarlig Terje Mathisen.

Diverse prosedyrer mv i forbindelse med innføring av nytt tidtakingssystem finner du under Regelverk og Nytt tidtakingssystem i venstrerubrikken. Vi ber om at de som skal arrangere løp setter seg nøye inn i disse. 

Bedriftsorientering i Oslo har vanligvis 2 løp pr. uke - tirsdag og torsdag.

Terminlisten inneholder treningsløp, poengløp og stafetter.

  E KT - elektronisk kontroll og tidtaking ble tatt i bruk fra 2001- sesongen for alle løp  arrangert av lag i OBIK og Nordmarkskarusellen. Romerike Bedriftsidrettsråd kom med i 2002-sesongen.  Det innebærer at alle løpere må ha brikke for å delta.

BRIKKE KAN BESTILLES PÅ FØLGENDE MÅTER: 

  • Via idrettsbutikken.no. Dette er en internettportal for salgsvirksomheten til NIF og en rekke særforbund, inkl. NOF. Her finner du bilde og en kort presentasjon av de aller fleste av NOFs produkter. For å bestille varer, må man registrere seg med brukernavn og passord (De ser gjerne at klubber samler sine bestillinger). Brikker ligger under Orientering.
  • Løperbrikke versjon 5 koster kr 598,-.
  •   Bestilling:  Se informasjonen ovenfor.
  • Idrettsbutikken kan også nås via tlf: 62 95 06 30, fax: 62 95 06 11, e-post: idrettsbutikken@klubben.no og adresse: Postboks 50, 2270 Flisa

  Det løpes i klasser og løyper som angitt under konkurranseregler 6.2-6.3.

  Hovedregelen er løp med direkte påmelding og start mellom kl. 16.30 og 18.30.

Løpsområde og -sted framgår av terminlisten så langt arrangører har oppgitt dette.  Innbydelser fra arrangør er linket fra terminlisten. 

  Poengløpene er uformelle løp for alle kategorier løpere, og det er både begynnerklasse og åpne klasser. Aktive løpere under 30 år kan delta i de åpne klassene. Karantenetiden fra aktiv til bedrift er på 6 måneder fra siste løp.

  Poengløpene inngår i en ranking De 10 beste resultatene teller.  Det gis også deltakerpoeng for å arrangere løp i OBIKs regi.

  Premiering for deltakelse i minst 50% av antall poengløp i sesongen.  I 2019 var kravet 11 løp. Premie er glass fra Magnor. 

  Opplegget administreres av Orienteringsutvalget  i Oslo Bedriftsidrettskrets.